Intranet

Informativa - sejem izobraževanja in poklicev

14.01.2024

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 15. Informativa bo 19. in 20. januarja, natančno 1 mesec dni pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, na fakultete, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

IN KAJ BOSTE UČENCI IN STARŠI IZVEDELI?

Med več kot 250 programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo učenci, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje in sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o srednjih šolah, njihovih programih, vpisnih pogojih, višjih strokovnih šolah, poklicih, zaposlitvi in še in še – vse z namenom, da boste zbrane informacije lahko med seboj primerjali, se pozanimali o izbranih programih na uradnih informativnih dnevih in se nato lažje odločili kam oddati svojo prijavo.

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

ZAPOSLITVENI SEJEM MOJA PRVA ZAPOSLITEV PONUJA 100+ ZAPOSLITVENIH PRILOŽNOSTI!

Da se boste mladi lahko spoprijeli s prvimi zaposlitvenimi razgovori, vam v okviru vzporednega sejma Moja prva zaposlitev ponujamo možnost poiskati svojo prvo zaposlitev. Preveri kdo zaposluje in se pripravi na svoj (prvi) razgovor!

15. Informativa predstavlja:

Vstop na prireditev je prost!

Več o sodelujočih ter o programu predavanj, delavnic in okroglih miz si oglejte na:

www.informativa.si.

Spremljajte tudi:

Facebook: https://www.facebook.com/informativa

Instagram: https://www.instagram.com/informativa_

 

 

 

Fotografije

Napovednik dogodkov

Šolska TV

15/07/2023

Šola eTwining

Smo člani najbolj živahne izobraževalne skupnosti v Evropi.

Preberi več

Centralna šola
Osnovna šola Alojza Gradnika Dobrovo
Trg 25. maja 9
5212 Dobrovo
Vrtec Dobrovo
Trg 25. maja 9
5212 Dobrovo
fax: 05 398 80 03
Podružnična šola
Kojsko 69
5211 Kojsko
fax: 05 304 15 30